Щороку 21 червня проходить наймагічніший день у році – День літнього сонцестояння. Це означає, що спеціальні ритуали можуть змінити ваше життя на краще.

Ніч перед 21 червня – це чарівний час, коли об'єднуються всі чотири стихії – Вогонь, Вода, Земля і Повітря. Наші предки відзначали літнє сонцестояння розведенням ритуальних багать і плетінням вінків.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ритуал на заміжжя

Увечері 21 червня дівчина повинна самостійно зібрати 12 різних трав і покласти їх під подушку зі словами: “Аромати луки, аромати поля, заберіть мене в сонне роздолля. Ляжу дівкою, прокинуся дружиною. Істинно”. Вранці зібраний букет необхідно загорнути в папір і спалити на багатті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ритуал на зміни в житті

Щоб в житті сталися добрі зміни, потрібно вночі сходити до джерела. Також слід щогодини випивати з нього по склянці води зі словами: “Як вода біжить – змінюється, так і життя моє зміниться”. Ритуал рекомендується виконувати з заходу до сходу сонця.

Як загадати бажання в літнє сонцестояння

Рано-вранці підійдіть до вікна і, дивлячись на сонце, скажіть такі слова: “Сонечко-батечку, сонечко червоне, допоможи мені в справі моїй, здійсни мрію мою, світлом яскравим освіти, променем зігрій”. Після цього можна загадати бажання. За повір'ям, воно повинно виповнитися протягом року.

Нагадаємо, якщо незнайома людина хоче піднести вам подарунок хрестик, варто насторожитися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Милагра розповіла, яких змін варто очікувати в червні всім знакам Зодіаку.

Також портал Знай.uа писав, що означають кольори та візерунки на українській вишиванці.