Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В новому меме жінка накричала на котика. Тепер ви знаєте, що таке біль

У користувачів соцмереж та сайту Reddit став популярним новий мем, на якому жінка кричить на кота, що сидить за столом. Жива міміка героїні фото і вкрай розгублений вигляд пухнастого зробили його ідеальним шаблоном для розповідей про несправедливі ситуації — від безпідставних звинувачень матерів до конфліктів з вчителями.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Маленький Кіану Рівз став мемом. Він підходить на всі випадки життя

Стисле фото Кіану Рівза з конференції E3 стало основою для нового мема. Тепер на Reddit постять шаблон з міні-Кіану і актором у повний зріст, щоб згадати типові ситуації з дитинства. Але краще всього, схоже, мем підходить для порівняння різних предметів і подій — і такі версії роблять боляче.