У мережі величезну популярність отримало відео, на якому фрагмент з головними героями серіалу "Гра престолів" отримав нову, актуальну для багатьох молодих українських пар озвучку.

Забавний ролик опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач Віктор Самохвалов.

На відеозаписі Мати драконів Дейенеріс Таргарієн (яку в новій версії озвучення звуть Галя) умовляє свого коханого Джона Сноу влаштувати весілля.

Гра престолів
Гра престолів

Обережно – спойлери.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Автор відео, Віктор Самохвалов, зробив його для реклами своєї студії, яка займається весільними відео. У коментарі до запису він також пообіцяв, що озвучить всі вісім сезонів серіалу, якщо відео набере багато репостов. З урахуванням того, що на 28 червня біля посту вже майже 4 тисячі репостів, на Віктора чекає попереду багато роботи.

Весільне відео в кредити можна замовити тут 😂 Samokhvalov Studio P/S Якщо буде багато поширень то я озвучу всі вісім сезонів😉😂 )))) #весільневідео #відеозйомка #відеооператор #весілля #відеозйомкальвів #wedding #відеограф #весільневідеольвів #весільнийкліп #гумор #сміх #грапрестолів

Geplaatst door Віктор Самохвалов op Zondag 23 juni 2019

Нагадаємо, фанати "Гри престолів" вибрали самого чарівного персонажа

Як повідомляв портал Знай.ua, Емілія Кларк розповіла, чим обернувся для неї фінал "Гри Престолів"

Також Знай.uа, писав, як Дейенеріс, Санса і Серсея вийшли на перший план