Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть самий виснажливий день. Знай. uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ворон-качок

Дивна історія сталася в японському містечку. Дівчина побачила ворону і ледь не отримала серцевий напад. Вона опублікувала ролик з вороною, яка спирається на свої крила в Twitter. І це виглядає дуже вражаюче.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Спасибі за шок сьогодні вранці. Це шкідливо для мого серця", - написала дівчина під відео.

Як відповідь дівчині користувачі соціальної мережі почали знаходити та інших "м'язистих тварин", які активно стають популярними.

Проте на схожих фото, де птахи приймали подібні пози, знайшлося пояснення такого дивного поведінки ворона. З'ясувалося, що ворон просто спритно сховав свої лапи за крилами і тому японці здалося, що птах спирається на свої крила, як на руки.

"Це звичайна поведінка серед птахів. Іноді мова йде про те, щоб зігрітися. Але часто ви бачите, як вони роблять це, коли жарко. В цих випадках мова йде про догляд за пір'ям. Сонячне вплив може зменшити кількість бактерій і кліщів", - пояснила орнітолог Кейлі Свіфт.

Ді Капріо отримав ляпаса м'ячем

У мережі висміяли відомого голлівудського актора Леонардо Ді Капріо, якому в обличчя прилетів м'яч під час гри у волейбол. Знімки з'явилися у виданні Page Six.

На кадрах голлівудський красунчик відпочиває зі співаком Робіном Тиком і його дружиною Ейпріл Лав Гирі. Йому не вдалося відбити м'яч і він прилетів прямо в обличчя Ді Капріо.

Користувачі мережі не змогли пройти повз кумедних знімків і в Twitter почали з'являтися меми про різних життєвих ситуаціях, обігруючи цю сцену.

Понеділок і я

Волейбольний м'яч: "Злови мене, якщо зможеш"

Леонардо:

Я, нейтрально реагує на людину, з якою був секс, і почуття.

Його охоронець тільки що втратив свою роботу.

Нагадаємо, кайфующий Кіану Рівз і гарячий Ед Ширан.

Як повідомляв Знай. ua, історія з подробицями і крик Меріл Стріп на всі випадки життя.

Також Знай. ua писав, що іронічні Смішарики і повний абсурд з історичних каналів.