Еротичний гороскоп на 2 липня Овен

Ви давно не були в інтимному магазині, а варто було б зайти. Навіть якщо не збагатите свій сексуальний асортимент, то хоча б з'являться нові ідеї.

Еротичний гороскоп на 2 липня Телець

У вас буде просто відмінний день, якщо ви зберетеся з силою і сміливістю і підете назустріч пригодам. Не варто відмовлятися від будь-яких пропозицій, доля відведе вас в потрібне місце.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 2 липня Близнюки

Не міняйте вашу вечірню програму, спочатку привчіть себе до щоденного хорошого сексу. А потім вже можна буде попрацювати і над прекрасним.

Еротичний гороскоп на 2 липня Рак

Якщо партнер вас чимось образить в сексі, то не сильно про це думайте і не переживайте. У вас може незабаром з'явитися дуже сильний захисник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 2 липня Лев

Вам сьогодні можна робити абсолютно все, тільки не будуйте надовго плани і не задумуйте афер. Поки що поживіть лише одним днем.

Еротичний гороскоп на 2 липня Діва

Сьогодні ваш партнер захоче зробити все своїм особливим способом, але може посоромитися своїх бажань. Підтримайте його, це додасть йому сміливості і розкутості.

Еротичний гороскоп на 2 липня Терези

Сьогодні ваш партнер зробить все, щоб ви стали ще ближче. Вас вразять і введуть в захват його ласки. Обережніше, вони можуть стати для вас справжнім наркотиком.

Еротичний гороскоп на 2 липня Скорпіон

Кажуть, що після розлуки зустрічі виходять більш пристрасними. Так що не бійтеся розставань. Бійтеся більше ніколи не зустрітися.

Еротичний гороскоп на 2 липня Стрілець

Ваш пригнічений емоційний стан спробують підняти ласками і ніжністю. Так що на всю ніч вам забезпечено увагу.

Еротичний гороскоп на 2 липня Козеріг

Якщо ваш партнер захоче зайнятися з вами сексом, то йому доведеться змушувати вас. І то, ви зможете ще придумати тисячі відмовок, чому це неможливо.

Еротичний гороскоп на 2 липня Водолій

Сьогоднішній секс не буде для вас казкою, він буде самим прозаїчним виразом фізичного кохання. Але на більше не розраховуйте.

Еротичний гороскоп на 2 липня Риби

Зірки рекомендують вам ретельно стежити за своїм фізичним самопочуттям. Особливо не рекомендується перед можливим зляганням вживати ті напої, в яких містяться речовини, що впливають на активність мозку – не варто пити каву, міцний чай, і вже тим більше, алкоголь.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.