Еротичний гороскоп на 6 липня Овен

Утримайтеся від зустрічей з партнером і інтимної близькості. Все це не приведе вас ні до чого хорошого. Краще побудуйте еротичні плани на завтра.

Еротичний гороскоп на 6 липня Телець

Сьогодні ви піддастеся емоціям, але будете виконувати свої інтереси. Тому інтим для вас можливий, тільки якщо це вигідно вам самим.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 6 липня Близнюки

Сьогодні ваш партнер захоче змінити вашу еротичну поведінку. Навряд чи це приведе вас у захват, але хоча б постарайтеся прийняти його позицію.

Еротичний гороскоп на 6 липня Рак

Не варто шукати винних у тому, що сьогоднішній секс у вас не вдався. Займіться плануванням і розробкою еротичного дозвілля самі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 6 липня Лев

Сьогодні у вас немає почуття гумору, тому можете навіть образитися на безневинні жарти. Доведеться вашому партнерові постаратися, щоб загладити свою провину.

Еротичний гороскоп на 6 липня Діва

Постарайтеся сьогодні не бути трудоголіками в сексі. А то замість задоволеності отримаєте тільки темні кола під очима.

Еротичний гороскоп на 6 липня Терези

Сьогодні ви будете трактувати всі дії партнера жахливим чином і це не зробить його сексуальніше. Перестаньте думати, він любить тільки вас.

Еротичний гороскоп на 6 липня Скорпіон

Сьогодні вам для повного щастя з партнером не буде вистачати тільки тепла. Подбайте, щоб воно було, інакше ні вам, ні партнерові оргазму не бачити.

Еротичний гороскоп на 6 липня Стрілець

Сьогодні вам неймовірно потрібен секс для фізичного і морального здоров'я. Але ще він потрібен, щоб ваш коханий не вирішив, що ви охололи до нього.

Еротичний гороскоп на 6 липня Козеріг

В цей день вашому партнерові не доведеться вас довго вмовляти на ту чи іншу інтимну ласку, оскільки ви будете з радістю приймати всі його ідеї.

Еротичний гороскоп на 6 липня Водолій

Танці, заняття спортом, спільні пробіжки, прогулянки рекомендовані сьогодні Водоліям і їх коханим. Ні в якому разі не закисайте вдома і не погоджуйтеся на нудну традиційну статеву близькість – посваритеся.

Еротичний гороскоп на 6 липня Риби

Спробуйте грати в еротичні ігри чесно і не намагатися обманювати партнера або десь хитрувати. Після цього ви будете почувати себе ніяково, а це вам ні до чого.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.