Гороскоп на 9 липня Овен

Сьогодні ви можете довіряти першому враженню. Потім вас зможуть переконати, але висновки ви зробите неправильні. Використовуйте інтуїцію.

Гороскоп на 9 липня Телець

Сьогодні вам обов'язково треба змінити рішення, яке нещодавно прийняли. Просто обставини змінилися, тому й дії повинні бути іншими.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 9 липня Близнюки

Ви можете сьогодні почати хуліганити, не сильно, легко, весело. Але тільки не натворіть різних неприємностей. Використовуйте енергію в мирних цілях.

Гороскоп на 9 липня Рак

Кращим вашим другом будете ви самі. Не зліть себе і не дратуйте. Не можна ж ображати себе, коли ніхто більше не хоче допомагати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на 9 липня Лев

Обережніше поводьтеся з грошима, є велика ймовірність зробити велику, але вкрай безглузду трату.

Гороскоп на 9 липня Діва

Ви дуже намагаєтеся від чогось позбутися, але воно все ще йде за вами. Зробіть вигляд, що вас все влаштовує, може тоді відчепиться.

Гороскоп на 9 липня Терези

Сьогодні вам треба буде відпочити від компанії тих, кого ви найбільше любите. Це потрібно зробити, щоб вони і далі залишались любимими.

Гороскоп на 9 липня Скорпіон

Не слухайте сьогодні тих, хто буде вам вішати локшину на вуха з приводу зовнішнього вигляду і вашої неуваги до нього. У будь-якому випадку не засмучуйтеся.

Гороскоп на 9 липня Стрілець

Подбайте про свою зовнішність, а заодно і про здоров'я. І відпочинете, і задоволення отримаєте, і погарнішаєте - хіба погано?

Гороскоп на 9 липня Козеріг

Сьогодні вам здасться, що всі навколо зійшли з розуму, і ви не можете вплинути на їх дії. Тому просто відсторонитеся від того, що відбувається.

Гороскоп на 9 липня Водолій

Сьогодні вам довго доведеться боротися зі стресом. Він з'явився, тому що ви занадто сильно намагаєтеся відповідати чужим очікуванням. Залишайтеся самі собою.

Гороскоп на 9 липня Риби

Якщо захочете - можете проходити крізь стіни, головне - бачити мету і вірити в себе. Сьогодні ніщо не зможе стати перешкодою між вами та об'єктом ваших прагнень.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.