Тиждень з 15 по 21 липня пройде під впливом місячного затемнення, розповів астролог Влад Росс, передає Главред.

"Понеділок буде більш-менш сприятливим і гармонійним. Марс і Меркурій на небі будуть розходитися, не дозволяючи відбуватися таким конфліктам", - зазначив астролог.

А далі, за словами Росса, почнеться складний період, пов'язаний з місячним затемненням.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"16-17 липня в 0.31 по Києву нас чекає місячне затемнення, проте його вплив почне відчуватися вже з вечора 15 липня. Для людей, що народилися в дні затемнень або дні, що знаходяться в аурі затемнень, може наступати дуже непростий рік в житті, з великими труднощами і випробуваннями. Це місячне затемнення ознаменується різними розривами відносин, руйнуванням спілок, зв'язків і партнерства. Крім того, можуть виникати фінансові труднощі", - попередив експерт.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На багатьох чекають неприємності

Також можливі проблеми через те, що Венера буде в опозиції до Сатурна, а потім - і до Плутона.

"У ці дні, займаючись своєю основною справою, можна "влетіти" на дуже велику суму грошей в подальшому. Причому ситуація буде оманлива: ніщо не буде пророкувати нічого поганого і складного, але все може обернутися проти вас", - заявив астролог.

"21 липня краще не приймати ніяких доленосних рішень і не здійснювати важливих справ. Мабуть, 21 липня - це чи не найбільша найгірша дата в місяці", - звернув увагу Росс.

"До речі, робіть висновки, якими будуть парламентські вибори в Україні, які призначені саме на цей день", - додав він.

Нагадаємо, що повне сонячне затемнення зняли з космосу

Як повідомляв Знай.ua, астролог назвав найвідданіший знак Зодіаку

Також Знай.uа писав, ворожіння на картах Таро розповість усе про твоє майбутнє