Ми пропонуємо ворожіння на Таро, яке розкриє правду про те, чи збудеться твоє заповітне бажання. Карти Таро привідкриють завісу таємниці, і ти точно будеш знати, чого тобі незабаром варто чекати. Про це передає Clutch.

Просто зараз загадай бажання, яке ти хочеш, щоб збулося найпершим. А потім, думаючи про бажане, вибери одну з представлених карт, що лежать сорочкою вгору. Обирай карту інтуїтивно, до якої тебе потягне, яка здасться привабливою. Але не заглядай наперед, інакше ворожіння на Таро не буде мати ніякого сенсу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Карта №1 Місяць

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Виконання бажання вже йде повним ходом. Ти знаходишся на початковій стадії. Зверни увагу на те, про що ти зараз подумала — ця думка важлива для того, щоб прискорити виконання бажання.

Карта №2 Закохані

Не все виходить так, як хочеться. Вас двоє, і у вас не все гаразд. Один з вас повинен тверезо поглянути на ситуацію і розставити акценти. Можливо, коханці стануть друзями. Але не варто засмучуватися. Дружба коханців — це просто незавершений танець.

Карта №3 Імператор

Поки не ясно чи виповниться ваше бажання. Його шанси на реалізацію 50 на 50. Якщо ти до цього щось робила для виконання бажання, то потрібно перестати це робити — потрібен інший шлях, це не працює. Якщо бажання стосується відносин, то бажання збудеться тільки в нових зв'язках.

Карта №4 Відлюдник

У тебе є неймовірна здатність втілювати свої мрії в реальність. Зараз ідеальний час для чогось нового у житті. І не важливо, яким шляхом ти будеш йти до бажаного. Якщо бажання стосується кохання, то його виконання лише питання часу. Це буде обов'язково. Результат вже близько. Нова зустріч розбурхує.

Карта №5 Суд

У тебе є обов'язок. Матеріальний, кармічний або духовний. Ти сама знаєш кому і за що повинна. Поки ти не сплатиш борг, Всесвіт не дасть ходу твоїм бажанням. Оплатиш — і отримаєш бажане.

Карта №6 Смерть

Смерть — це добре, це трансформація і відродження. Ти станеш кращою версією себе. Приймай зміни, вони будуть великі. Приймай рішення обдумано. І тоді ти отримаєш те, чого хочеш. Це залежить від тебе. Але будь-який результат тебе порадує.

Карта №7 Башта

На тебе чекають колосальні зміни і гучний успіх. Але твої старі бажання не актуальні. Вони тягнуть тебе назад. Їх варто переглянути. Можливо, тебе вже порадує щось інше, а ти чіпляєшся за старе просто за інерцією.

Карта №8 Верховна жриця

Карти Таро кажуть, що це інтуїція. Те, що ти загадала, це бажання, викликане тим, що ти знаєш, що саме так і буде. У тебе є картинка майбутнього, і ти взяла її за бажання, адже ти вже зробила все, щоб було саме так.

Нагадаємо, що розповість про тебе поза для сну.

Раніше Знай.uа повідомляв, дитина міжрасової пари змусила світ затамувати подих.

Також Знай.uа писав, астрологи склали гороскоп щасливчиків на літо 2019.