Маги роклали карти Таро для кожного знака Зодіака та розповіли, яким випаде на долю кожного 2019 рік та до яких ударів слід бути готовими.

Овен. Лицар Пентаклів (перевернутий)

Це карта стосунків. Вона також свідчить про лінь, втрату інтересу. Коли людина просто пливе за течією, не хоче ні до чого докладати зусиль, вважаючи це марною тратою часу (і можливо, що ситуація саме така). Карта описує стан "нічого не хочеться", як говориться, що воля, що неволя... І навіть можливі наслідки - втрати, конфлікти - вас не лякають. Проте зірки радять зупинитися вчасно, щоб потім не шкодувати, що мали нагоду та нічого не зробили.

Телець. Королева Жезлів

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Цей аркан Таро говорить про відродження лідерських якостей, коли прокидається гордість, амбіції, прагнення. Ця карта говорить, що на вас чекають нові подіїале ви впевнено будете йти вперед, не дивлячись ні на що та досягатимете успізів.

Часто ця карта означає чиюсь особистість - людину яскраву, цікаву, яка готова підтримати. Але в суворих умовах може означати і суперника, з яким, втім, боротися буде складно, але ця боротьба дозволить вийти на новий рівень. Аркан символізує пристрасність, внутрішню свободу, жагу до насолод і щастя, имульсивність.

Близнюки. Вісімка Чаш (перевернута)

Дуже позитивна карта в старовинному тлумаченні, що символізує новий шлях, щось нове, якісь подарунки Долі. Ймовірно, та радість, яку ви так довго чекаєте, ось-ось звалиться на вашу голову.

Часто карта означає нову любов або нову сферу діяльності. Сучасне тлумачення натякає: щоб, нарешті, відчути радість, дійсно, стати на новий шлях, потрібно перестати плисти за течією, пора щось зробити, зробити якийсь рішучий крок.

Не бійтеся залишити минул у минулому. Саме це може заважати вам рухатись до нових звершень.

Рак. Дев'ятка Чаш (перевернута)

Карта говорить, що на шляху до бажаного, на вашу долю випаде чимало випробувань. Вам потрібно навчитися боротися зі своїми забаганками та запастись терпінням.

Чим більш жадібними ви будете, тим більший вас чекає шкоди. Не замикайтеся тільки на своїх інтересах, будьте готові надати підтримку, не намагайтеся бути егоїстом, тільки в цьому випадку очікується успіх. Ця карта попереджає: що посієте, те й пожнете. Якщо ви зможете "очиститися" від усього наносного, поганого, меркантильного, тоді ви отримаєте правильну віддачу.

Лев. Відлюдник (перевернутий)

Карта усамітнення. І якщо в прямому положенні це усамітнення потрібно і вірно, воно необхідне для того, щоб пізнати себе, то перевернутий аркан говорить про гостру самоту, спеціальну ізоляцію.

Не ховайтесь у минулому, саме це не дає вам можливості отримати те нове, пр яке ви давно мрієте. Навчіться відпускати тих, хто давно вас відпустив.

Відлюдник - наставник, який закликає нас рятуватися від наносного, який вимагає самотності, щоб ви зуміли пізнати себе, знайти розуміння ситуації. Але в перевернутому положенні може означати, що ви просто ховаєтесь.

Діва. П'ятірка Жезлів

Багатьох з вас чекає сутичка. Але це - сутичка на рівних, коли супротивники не ворогують один з одним, а відстоюють свою точку зору. У кожного вона своя, але всі працюють на спільну справу і на хороший результат. Карта може означати конструктивну критику, до якої важливо прислухатися, здорову конкуренцію, іспит. Вам доведеться продемонструвати і довести свої можливості. Це принесе занепокоєння, але не призведе до занепаду або збитку. Уникати ситуації теж не варто - вам випадає шанс усвідомити свої сили, зрозуміти, чого ви варті. І для багатьох з вас це стане відмінним приводом рухатися далі.

Терези. Король Чаш

Підтримка і розрада прийдуть. Є в нашому житті хтось, хто готовий надати нам допомогу, вислухати, допомогти. І ця людина володіє потрібними засобами. Найчастіше Король позначає якусь персону. Але та сама ситуація по цій карті складається вельми сприятливо: і знову - обставини на нашій стороні, події грають нам на руку. Якщо вас щось турбує, важливо заспокоїтися, довіритися тому, що відбувається. Якщо ваші дії правильні, йдуть від доброго серця, то весь Всесвіт готовий надати вам сприяння.

Скорпіон. Туз Мечів (перевернутий)

Перевернутий Туз Мечів говорить про те, що ваша воля ослабла, ви не хочете нічого вирішувати, ховаєтеся "в нірці" і будь що буде. І якщо прямий Туз каже, що проблема незабаром буде вирішена, то перевернутий активно натякає, що так нічого не вийде.

Карта говорить про те, що ви обрали неправильну стратегію та самі себе гальмуєте.

Стрілець. Імператриця

Аркан достатку, радості і прогресу. Так як в цій карті дуже багато жіночої енергії, може означати вагітність. Або початок прекрасних відносин, взаємну любов. Імператриця схожа на весну, коли після довгої сплячки Мати Природа бурхливо, пишно і рясно квітне. Про що б ви не загадали зараз ця справа буде успішною, тому що ви перебуваєте під захистом. Насолоджуйтеся цим часом.

Козеріг. Імператор

Ця карта символізує твердість, стабільність, допомогу і відповідальність. Ваші задуми будуть реалізовані, якщо ви будете спиратися на розум, тверді основи та принципи. Логічність, послідовність, правильна організація - зараз ваші найкращі друзі.

Ця карта говорить про правила, рамки, норми. Вона просить "взятися за розум". Не обманюйте себе та інших, грайте за правилами. Лише так ви досягнете бажаного.

Водолій. Королева Чаш

Карта емоційності, переживань, тонкого сприйняття, співчуття. Цей Аркан віщує хороше майбутнє, але не великі досягнення. Щоб отримати щось більше, доведеться докласти зусиль. Карта говорить, що ситуація не несе в собі підводних течій, ми цілком можемо їй довіритися. Карта говорить, що у вашому житті з'явиться людина, на яку ви можете повністю покластися, вона допоможе вам у здійсненні задуманого.

Вона добра і ласкава, з нею безпечно і затишно. Цей Аркан - люблячий і одухотворений образ. Цього року вам вдасться знайти своє місце, де вам буде затишно та комфортно.

Риби. Сонце

Щастя не за горами! Піднесений настрій, достаток і безпека, оптимізм і ясність - все це вас чекає в недалекому часі. Сонце часто говорить, що людині вдалося згладити якесь суттєве протиріччя, внутрішнє або зовнішнє. Ця карта говорить, що за ваші старання та наполегливу працю, вас чекає Дар. І Сонце нагородить вас бажаним.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку потрібно потурбуатися про здоров'я в 2019

Як повідомляв Знай. ua, 4 січня на когось зі знаків Зодіаку чекає великий сюрприз.

Знай. ua писав, що відомий астролог передбачив кінець світу в "проклятий" дня: у нас залишилося мало часу.