Фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші та грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба, передає "РБК-Україна".

Діва

У серпні 2019 Дівам зірки обіцяють не тільки гарний яскравий відпочинок, але і приплив солідної суми грошей. І, що цікаво, енергія грошей не залишить ваші кишені дуже довго. Але є кілька моментів, які можуть стати на перешкоді фінансового успіху. Астролог настійно радить ні в якому разі не давати в борг у першій половині серпня. Адже навіть якщо ви дасте комусь навіть невелику суму, то ризикуєте отримати пробоїну в особистому грошовому энергопотоці. А це потягне за собою неприємні наслідки. І не тільки у фінансовому плані.

Стрілець

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Стрільцям у серпні слід бути готовим до того, що відбудуться позитивні зміни в кар'єрі. Це, в свою чергу, потягне за собою і підвищення зарплати. Крім того, велика ймовірність того, що в кінці літа вам перепаде чимала сума з боку або спадок від далекого родича. Важливо пам'ятати: не робіть великих покупок. Якщо зможете утриматися від придбання холодильника або телевізора в серпні, то будьте готові до того, що гроші не покинуть ваші кишені як мінімум до грудня.

Водолій

Для Водоліїв кінець літа - період, який позитивно вплине на роботу (кар'єрний зліт), на любов (холості знайдуть свою другу половинку, а одружені ще більше зміцнять свою любов, наприклад, у спільній подорожі) і, звичайно ж, гроші. Скільки б ви не витрачали в серпні, вам завжди буде повертатися більше. Але будьте уважні за кермом, уникайте травмонебезпечних ситуацій і не переїдайте - ці фактори можуть стати причиною незапланованих витрат.

Риби

На роботі у Риб буде все дуже райдужно. Підвищення по кар'єрних сходах спричинить, ясна річ, підвищення зарплати. І це буде непогана надбавка. Але остерігайтеся колег - заради власної вигоди багато з них можуть вести себе, м'яко кажучи, не найкращим чином. Будьте готові, що вас захочуть зрадити, поставити підніжку. Але заздрісники швидко "перегорять". А ваш успіх в найближчі кілька місяців буде тільки рости.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку висмокчуть з вас всі життєві сили.

Як повідомляв портал Знай.uа, якими дружинами стають різні знаки Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, астролог попередив українців про небезпеку у найгірший день літа.