Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть дуже виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трейлер фільму-мюзиклу "Кішки" став пекельним кошмаром і новим мемом

Користувачі соцмереж побачили новий трейлер незвичайної екранізації мюзиклу "Кішки". Головні герої фільму, як і в оригінальних постановках — коти-люди, але глядачі визнали, що творці переборщили з комп'ютерною графікою. Гуманоїдні тварини перелякали всіх і стали вірусним мемом у Twitter.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальник Меган Маркл так перехвилювався, коли побачив кумира, що став мемом

Нещодавно в мережі з'явився новий кумедний мем з участю Меган Маркл. Разом зі своїм чоловіком Гаррі герцогиня Сассекська відвідала прем'єру live-версії класичної анімації студії Disney «Король Лев», де привітала шанувальників і навіть поспілкувалася з ними.

Користувачі мережі відразу почали обговорювати вираз обличчя юнака і залишили багато коментарів під публікацією.