Не так давно в мережі інтернет з'явився кумедний відеоролик, де батько лякає сина, який не хоче лягати спати. І судячи з усього, Бабки-йожки, бабайки та інші казкові персонажі для залякування дітей пішли в минуле. На сьогоднішній день головною страшилкою для багатьох російських дітей є Путін.

Відео з'явилося в популярній відеомережі TikTok в акаунті Дмитра Смоловского і вже розлетілася по мережі. Так на забавному відеоролику батько залякує своєї дитини, щоб вкласти спати, приходом Путіна.

Між батьком і дитиною стався такий діалог:

Будеш спати? — Не-а. — А? Ні. — Ти шо, хочеш, щоб за тобою Путін прийшов? Ні. Тоді нехай він прийде за тобою і забере тебе! Ні. — І підвищить тобі пенсійний вік до 80 років. Ти хочеш цього? Ні. — Спати будеш? — Так. Ну все, тоді спати.

Користувачі мереж активно жартують і коментують, що якщо продовжувати лякати дитини Путіним, його психіка може не витримати.

Нагадаємо, в російському Магнітогорськледь не згоріла фабрика, яку менше тижня назад відкривав президент РФ Володимир Путін.

Як повідомляв раніше Знай.uа, в мережі розгромили серіал "Чорнобиль" від НТВ

Також Знай.uа писав про те, що жителям перуанських сіл і містечок, які знаходяться біля активного вулкана Убінас, екстрені служби рекомендували приготуватися до евакуації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще