Гороскоп на 27-28 липня Овен

Овни відпочинуть в активному режимі. Багато хто вирушить у поїздку або зустрінуть гостей здалеку. Також радиться більше часу присвятити близьким.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 27-28 липня Телець

Зірки потішать Тельців гарними новинами. При цьому очікується багато витрат, які будуть приємними. Наприклад, на довгоочікуваний відпочинок, подорож і т.д.

Гороскоп на 27-28 липня Близнюки

Ви отримаєте підтримку друзів, можливо, мова піде про нові проекти або про нову роботу. В цілому ці дні будуть метушливими і нервовими.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Гороскоп на 27-28 липня Рак

Раки можуть розраховувати на прогрес у важливих справах і на пристойні гроші. Але разом з припливом фінансів вас, також, чекають і великі витрати. Щоправда, будь-які витрати нівелюються зустріччю з хорошими людьми і подорожжю.

Гороскоп на 27-28 липня Лев

Левам зірки радять бути уважнішими до партнерів: романтичним і діловим. Непорозуміння у відносинах найсумнішим чином відіб'ються на багатьох аспектах вже в серпні.

Гороскоп на 27-28 липня Діва

Діви зіткнутися з багатьма перешкодами. Можливі конфлікти з близькими людьми і погане самопочуття. 27-го доведеться присвятити себе побуту і сім'ї, а 28-го зірки обіцяють вам гарний та заслужений відпочинок.

Гороскоп на 27-28 липня Терези

Терези зіткнуться з критикою і протидією опонентів. Вам доведеться розриватися між різними справами, а також спішно вирушати в поїздку.

Гороскоп на 27-28 липня Скорпіон

Скорпіонам доведеться досить складно. В цілому вихідні принесуть різкий занепад сил і їх краще провести спокійно, а якщо це не вийде, то постарайтеся хоча б висипатися.

Гороскоп на 27-28 липня Стрілець

Стрільці на вихідних впритул займуться справами дітей, можливі якісь новини особистого плану. Відпочити не вдасться - доведеться зустрічатися з різними людьми та обговорювати плани на майбутнє.

Гороскоп на 27-28 липня Козеріг

Вихідні у Козерогів намічаються спокійні і романтичні. Правда, доведеться вирішити кілька питань, пов'язаних зі справами, які довгий час залишалися "на потім".

Гороскоп на 27-28 липня Водолій

Водолії проведуть вихідні спокійно. Субота буде присвячена справах сімейних. А в неділю ви відправитеся в поїздку.

Гороскоп на 27-28 липня Риби

До Рибам на вихідних припливуть пристойні гроші, але тут же і попливуть. Можлива також чудова поїздка і, швидше за все, вона пов'язана з відпочинком у колі близьких.

Нагадаємо, що склали еротичний гороскоп на 25 липня для всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав привітання з Днем ангела Вероніки.