Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть дуже виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Новий прем'єр Британії дуже схожий на Трампа. Новий мем розсмішив мережу

Ексцентричний Борис Джонсон завоював не тільки крісло прем'єра, але і соцмережі. Користувачі згадали, що блондин, який прийшов на місце Терези Мей дуже схожий на Дональда Трампа. Спостереження юзерів відразу породили велику кількість кумедних мемів.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

"Приголомшливий" Кіану Рівз здійснив мрію звичайної сімейки

Кіану знімається в фільмі "Білл і Тед" та до знімального майданчика добирається через вулицю, де живе 54-річна Стейсі Хант.

Коли її сім'я дізналася, що актор регулярно проїжджає повз їх будинку, вони намалювали плакат з написом "Ти приголомшливий" і встановили його на галявині у дворі. Через пару годин біля будинку зупинилася машина, з якої вийшов сам Кіану.

Він підійшов до плакату і дописав на ньому: "Стейсі, це ти приголомшлива!". Потім актор поспілкувався з жінкою і її родиною і сфотографувався з ними пам'ять.