Щодня на Землі з'являється все більше доказів присутності прибульців. Представники інопланетних цивілізацій перестали ховатися від людства. Спостереження за Місяцем як за самим близьким від Землі тілом тривають протягом багатьох років.

Щороку астрономи роблять нові відкриття, але останнім часом почали відбуватися сильні зміни - на Місяці уперше з'явилися спалахи світла. Про це повідомляє професор космічних технологій в Університеті Юліуса Максиміліана Хакан Каял.

Вчені протягом довгого часу спостерігали за місячною поверхнею з двох камер, і обидві камери показували спалаху, що говорить про те, що технічні неполадки немає. Спочатку дослідники вважали, що це може бути політ птаха або літака, тому стежили одночасно з різних місць.

Щоправда, уфологи дивляться набагато глибше - вони прирівнюють спалах до азбуки Морзе. Згідно з їх даними, різні світіння ні що інше, як сигнали, що прибульці подають з Місяця своїм побратимам. Телескопи не настільки потужні, щоб можна було розгледіти позаземну цивілізацію, але знаки не помітити складно.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Уфологи роблять висновки, як ще прибульці могли дати знати про свою присутність, не видавши себе. Космічні кораблі помітні і можуть викликати передчасну паніку, а про джерела спалахів ніхто не знає - це можуть бути електричні розряди.

Також дослідники роблять акцент на тому, що прибульці вибрали Місяць в якості військової бази. Про це свідчить виявлена там двері. Уфологи відзначають, що утворитися в результаті кліматичних змін настільки рівна геометрична форма не могла. Швидше за все прибульці влаштувалися на Місяці, зробивши з неї військову базу.

Земля

Як повідомлялося, прибульці крадуть ресурси на Землі, вони поклали око на ціле озеро.

Як повідомлялося, в Канаді знову помітили прибульціввони висвітлили небо величезною тарілкою, що літає.

Також портал "Знай.uа" писав: контакт з прибульцями давно відбувся. Вчений розповів жахливу правду, людство в небезпеці.