Наближення страшної аномалії, планети "вбивці", вже підтвердив ряд офіційних джерел. Більше того, про прийдешній апокаліпсис говорять навіть в NASA. Оголошена дата кінця світу, яка стане шокуючою для багатьох.

На Землю з великою швидкістю насувається планета Нібіру, з-за якої на планеті відбудеться кінець світу. Апокаліпсис відбудеться 12 серпня, коли планета Х наблизиться на мінімальну відстань. Про страшну аномалії в космосі нібито повідомили джерела в NASA. Гігантське небесне тіло рухається від Венери до стороні Землі. Воно може бути тієї самої містичної Зіркою Смерті, про яку останні кілька років гуде науковий світ, що підігрівається гучними публікаціями в Мережі.

Судячи з інсайдерських фото з NASA, Нібіру не просто існує, а й реально загрожує Землі. "Планета знаходиться в небезпеці. Нам заборонено говорити правду, щоб уникнути паніки, але нехай світ дізнається, що всіх чекає.

Всі шукають планету-вбивцю, а вона сама наближається до нас", — сказав анонімний співрозмовник журналістів. Раніше уфологи розповідали про те, що планета Нібіру здатна знищити нашу Землю одним лише своїм наближенням. При цьому, за деякими даними, кінець світу на Землі із-за Нібіру відбудеться 12 серпня, коли планета Х підійде до нас на мінімальну відстань.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дослідники прогнозують масові стихійні лиха повені на Землі, зсув полюсів, перепади температур, з-за чого життя на нашій планеті приречена на вимирання.


Нагадаємо, туристи помітили в небі над Сочі "космічного жруна".


Як повідомляв раніше Знай.uа, в одному з ресторанів Майямі воскресла куряча грудка, яка лежала на тарілці.


Також Знай.uа писав про те, що новий Трудовий кодекс дозволить українцям законно працювати на фрілансі і ходити у тривалу відпустку.