Президент Росії Володимир Путін під час його занурення в батискафі на дно Фінської затоки виглядав, судячи з опублікованих знімків, не досить впевнено.

Відповідні фото були опубліковані на сторінці Twitter "Лентач".

Обличчя президента виглядає наляканим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Користувачі мережі почали обговорювати ці кадри, посипаючи жартами і фотожабами. Поширена тема для жартів – порівняння дій Путіна з останніми подіями в Росії: жорстоким-кривавим придушенням протестів у Москві та катастрофічними лісовими пожежами на величезні площі в Сибіру.

"Від протестів сховався. Як Гітлер в бункері, але надійніше", "Ввв, ти струм не квапся там особливо", "Доглядає місце для Росії…", "Ну просто інших проблем немає зрозумійте, можна іти на дно", – пишуть користувачі.

Нагадаємо, близько мільйона українців отримають субсидії на майбутній опалювальний сезон.


Як повідомляв раніше Знай.uа, стало відомо, що 21-річний опорний півзахисник "Динамо" Ахмед Алібеков йде з київського клубу.


Також Знай.uа писав про те, що Кікабідзе "накинувся" на Росію з звинуваченнями.