У NASA показали фото туманності NGC 3576, яка за своїми контурами дуже схожою на Статую Свободи. Про це повідомляє прес-служба американського агентства з вивчення космосу.

Як передають НАСА на цьому зображенні цифровим способом повністю були видалені зірки і на фотографії залишилися лише щільні вузли темної міжзоряного пилу, поля світіння водню, іонізованого цими зірками, і великі петлі газу, які були выброшенны вмираючими зірками.

Туманність у вигляді статуї Свободи

"Детальне дослідження NGC 3576 - це емісійна туманність в сузір'ї Кіль, виявило щонайменше 33 масивні-великі зірки на кінцевих стадіях освіти і чітке наявність складних молекул вуглецю, відомих як поліциклічні ароматичні вуглеводні (ПАУ). В природі ПАУ утворюються в процесі піролізу целюлози і зустрічаються в пластах кам'яного, бурого вугілля і антрациту, а також як продукт неповного згоряння при лісових пожежах. Основними джерелами емісії техногенних ПАУ у навколишнє природне середовище є підприємства енергетичного комплексу, автомобільний транспорт, хімічна і нафтопереробна промисловість. В основі практично всіх техногенних джерел ПАУ лежать термічні процеси, пов'язані зі спалюванням і переробкою органічної сировини: нафтопродуктів, вугілля, деревини, сміття, їжі", - повідомили вчені в прес-службі NASA.

Нагадаємо, нові штрафи за евробляхам можуть просто звести з розуму.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа, на Львівщині 13-річну дівчинку вкусила змія.


Також Знай.uа писав про те, що на сцену зірка вийшла в дуже відвертому образі.