За даними Українського гідрометцентру, першу половину серпня буде триматися вельми спекотна погода, проте ближче до кінця місяця у багатьох областях температура може впасти нижче нуля.

Метеорологи повідомляють: "Середня місячна температура серпня становить +17...+20 градусів, у південних областях та Приазов'ї місцями +21...+23 градуси, в Карпатах і горах Криму +11...+16 градусів".

Як повідомили метеорологи, абсолютний температурний максимум можна очікувати в межах +42 градусів, а в горах до +33.

"Абсолютний мінімум – +1...+7 градусів тепла, на півдні до +11 градусів, у західних, північних, східних та Запорізькій областях місцями 0...-2 морозу. Заморозки на поверхні грунту вірогідні в кінці місяця в Україні, крім більшості центральних, південних областей та Криму", - додали співробітники гідрометцентру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також місячна кількість опадів не повинно привысить 36-84 мм, в Карпатах це становить 104-122 мм, що є в "межах середніх багаторічних значень".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що судний день все ближче.
Ще портал Знай.иа повідомляв про те, що наша країна може потрапити в пастку.
Також Знай.иа писав, що спека влаштовує справжнє пекло на землі.