За добу до кінця світу прибульці тероризують людство. Для цього вони використовують кліматичне зброю. Очевидці готуються до гіршого і не сумніваються, що першою жертвою удару Нібіру стане Росія.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Конспірологи не сумніваються, що напад і Апокаліпсис почнеться саме з Росії. Планета-вбивця влаштує пекло на Землі.

На днях у Підмосков'ї сталася аномальне явище - над передмістями піднялися смерчі, вибухнула гроза. Синоптики знизують плечима, такого не очікували, нові урагани і хвиля холоду накриють столицю знову вже на новому тижні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Група уфологів, звернула увагу, що напередодні, над Кремлем, астрономи-любителі помітили кілька НЛО. Вони кружляли кілька хвилин і зникали, наче шукали підтвердження чогось важливого. Після цього вітер посилився, почалися аномальні смерчі і грози, а НЛО більше не з'являлися.

Експерти думають, що в Підмосков'ї могли відчувати кліматичне зброю і саме над Кремлем шукали точку для того, щоб нанести удар керованої блискавкою. Саме з її допомогою буде знищена Москва. Нібіру обрушить її в отруйна підземне море.

Нагадаємо, Апокаліпсис завис прямо над Кремлем, Росії залишилося недовго.

Як повідомляв Знай. ua, Чорне море кишить космічними жрунами-людожерами.

Також Знай. ua писав, що привид царя Нібіру захопило Землю, Апокаліпсис по Мессінгові починається.