Користувачі мережі помітили на різних фотографіях, що герцог Сассекский, принц Гаррі раптово почав втрачати волосся і лисіти.

Журналісти звернулися за інформацією до фахівця, хірурга по пересадці волосся з Королівської клініки Манчестера Азіму Шамалаку.

Експерт надав інформацію, наречений Меган Маркл почав втрачати волосся з-за емоційних подій в житті. До яких відносяться весілля, народження дитини, увага громадськості. З-за стресу принц Гаррі і міг втратити волосся. Так само причиною тому могли послужити і гени.

Меган Маркл і принц Гаррі

"Батьківство негативно позначилося на волоссі принца Гаррі. За останні кілька місяців лисини помітно збільшилися, принц швидше за все відчуває стрес і деякий тиск з боку громадськості", – прокоментував хірург.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він помітив, що залисини в принципі характерні для родини Віндзорів. Вони спостерігалися у всіх принцов, принца Філіпа, Чарльза, а також у принца Вільяма.

"Облисіння Гаррі починалося з меншими темпами, але зараз, у віці 34 років, він швидко наздоганяє свого брата", – додав знавець.

Лисина принца Гаррі

Раніше лікарі застукали герцогиню Кембриджську Кейт Міддлтон у зловживанні ботоксом. Хоча в Кенсингтонському палаці таке спростовували заяви.

Нагадаємо, Богдан дав брифінг в якому роз'яснив скандал з Кличком.


Як повідомляв раніше Знай.uа, легендарний музикант звернувся до ОМОНу .


Також Знай.uа писав про те, що Аліна Гросу спантеличила мережа нових фото в чорному вбранні.