Нове чудове відкриття зробили вчені дослідницького центру Wellcome Trust and the Biotechnology and Biological Sciences Research Council (BBSRC).

Неймовірно і в це важко повірити, але їм насправді вдалося зафіксувати на фото, то як виглядає смерть. Зафіксували цей момент вчені під час проведення експериментів з дощовими хробаками.

В момент смерті черв'яків, за їх тіла проходила флуоресцентна (світиться) хвиля яскраво блакитного кольору. Саме вона знаменувала про кінець життя цих істот. Описуючи спостереження, вчені відзначили, що хвиля ніби "вимивала" життя черв'яків, після чого їх організми припиняли подавати ознаки життя.

фото смерті хробака

Вчені розповідають, що дане явище відбувалося в моент загибелі клітин, а рух хвилі залежить від кальцієвих сигналів. Зроблене ними відкриття, можливо, стало одним із перших кроків на шляху до безсмертя, адже, теоретично, ці хвилі можна блокувати, тим самим сповільнюючи неминуче. Однак поки все ще залишається фантастикою на найближчі пару десятків років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, компанія здивувала публіку новим винаходом.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Зуєв був відсутній на території України, а, значить, ЦВК не мала права реєструвати його кандидатом у народні депутати.

Також Знай.uа писав про те, що Україну чекає чергове підвищення цін на тютюнові вироби і алкоголь.