З'явилася вельми тривожна новина про відомого британського телеведучого та шеф-кухаря Гордона Рамзі. Телезірку розкритикували за те, що він убив і з'їв козла в Новій Зеландії, де він знімав один з випусків свого шоу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання DailyMail.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

52-річний ведучий досліджував кухню маорі. Він спеціально вирушив на полювання в традиціях народу, де і застрелив козла з гвинтівки.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Це не загорнуте в липку плівку на полиці супермаркету блюдо. Це правильне полювання на відкритому повітрі", — сказав Рамзі.

Він зазначив, що таке полювання викликає адреналін і приготував козлятину в спеціально виритій ямі за 2,5 години. Однак деякі фанати були вражені жорстокістю полювання на козу. Користувачі в соцмережах висловлювали негативні коментарі, зазначаючи, що такі як Рамзі знищать всю планету. До речі, Рамзі є відомим противником вегетаріанства.

Нагадаємо, дніпряни об'єдналися для порятунку героя, взяв на таран" вбивць: підкосило найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа харків'янин натрапив на труп у себе вдома: обережно, фотошок.

Знай.uа писав, скільки українців працюють за кордоном: цифри змушують хапатися за голову.