Малюки побилися на УЗД матері і стали зірками соцмереж. Про це передає Clutch.

Китаєць на ім'я Тао з міста Іньчуань опублікував відеозапис незвичайного УЗД, яка вже зібрала два з половиною мільйони лайків у соцмережах. На кадрах ідентичні близниці "б'ються" прямо в утробі матері. Як пише тато, це було схоже на змагання з боксу.

Причиною неприязні близнят виявилася природна аномалія. Вони розташувалися в одному амніотичному мішку удвох, хоча зазвичай у кожного з малюків має бути власний. Таке буває лише в 1% випадків при вагітності близнюками.

На жаль, на ділі все виявилося не так вже й добре. Аномалія може призвести до смерті одного або обох плодів. Правда, Тао все ж вдалося стати щасливим батьком близнюків - здорові дівчатка народилися за допомогою кесаревого розтину.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Тато дуже пишається своїми малятами, які стали зірками соцмереж ще до народження. До речі, він стверджує, що дівчатка в утробі не тільки билися, але й обіймалися. Батьки впевнені, що як тільки крихітки підростуть, вони стануть справжніми подругами.

Раніше повідомлялося, що милі сіамські близнюки з'явилися на світ у Ємені. До нещастя, природа "нагородила" їх дуже рідкісним типом зрощення, коли на одному тілі з двома нормальними руками і ногами присутні дві голови. Таких близнюків ще називають парапагус дицефалами.

Як розповідають медики, в переважній більшості випадків така аномалія призводить до смерті дітей незабаром після народження або протягом декількох тижнів, в окремих випадках місяців. Виживають одиниці, які швидко стають унікальним феноменом.

Нагадаємо, у мережі стало вірусним відео з Перу, де його герой - 12-річний школяр Віктор Мартін Ангуло Кордова робить домашню роботу в дуже незвичайним способом.

Раніше Знай.ua повідомляв, британський шеф-кухар і телеведучий Гордон Рамзі показав своєму нещодавно народженому синові Оскару власний ресторан.

Також Знай.ua писав, одна звичка зробила ідентичних близнюків абсолютно різними.