Страшна ситуація з пожежами в Сибіру турбує вже не тільки уряду нових країн, але і представників не традиційних напрямків діяльності. Шамани з усіх куточків планети збираються приїхати в Сибір, офіційно — для спроби умилостивити богів і припинити пожежі, проте фахівці з Далекосхідної Академії Уфології розповідають, що фактична мета цих людей, що володіють надлюдськими здібностями — знищення прибульців, які влаштовують пожежі в Сибіру.

Ось як коментує цю ситуацію експерт ДАУ: «Зараз на даний час очевидно, що вести боротьбу з прибульцями за допомогою звичайної зброї дуже складно, пожежі, влаштовані планетою Х, все розширюються, а заходи, військових та пожежних, малоефективні. Ймовірно, розуміючи що такими темпами планета приречена, чаклуни і шамани з усієї планети вирішили встати на боротьбу із загарбниками з допомогою своїх здібностей. Є підстави припускати, що прибульці будуть готові відбивати атаку на духовному плані буття, і екстрасенси, можливо, чи послаблять, або взагалі зупинять загрозу». Екстрасенси сприймаються сучасним суспільством як якісь шарлатани, однак деякі вчені активно намагаються довести, що «надприродні» здатності насправді є і виллються просто не до кінця вивченими можливостями людського тіла.

Якщо ці теорії правда — отже будь-яка людина може використовувати ці здібності, які зараз вважають казковими і магічними. Екстрасенси зараз, можливо, виходять на останню битву з прибульцями, готуючись знищити планету Х або загинути. Ну або це може бути чергове зібрання шарлатанів, які намагаються заробити на чужому горі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, чоловік прийшов і переконав співробітника, що власник авто доручив йому забрати транспортний засіб.


Як повідомляв раніше Знай.uа, під Києвом шукають молоду дівчину.


Також Знай.uа писав про те, що слідів насильницької смерті не виявлено.