Ризик виявлення секретної інопланетної бази в Росії змусив прибульців спалити цілий регіон, уфологи впевнені, зазначає Vladtime.

Навіть для рятувальників МНС, звичних до щорічних пожеж у російській глибинці, події літа 2019 стали різкої несподіванкою. Рекордна в порівнянні з двома минулими роками поширення полум'я змусило втручання навіть президента і збройних сил РФ. Саме військові - один з головних аргументів незалежних експертів у тому, що «не все так чисто» у питанні згорілої Сибірі.

Передбачуваний вхід в секретну базу

Яка ще інформація допомогла дослідникам стверджувати, що на території Росії знаходиться захована база інопланетян? Нещодавно у ЗМІ проскочила і активно обговорювалася новина про «Тунгуський метеорит-2», який нібито впав у Сибірі і підпалив лісу. Багато уфологів визнає, що «падіння» було, але категорично заперечує причетність об'єкта до підпалів, упираючи на те, що мало місце бути приземлення вантажного судна, що перевозить будматеріали для нової бази.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Знайдений в Сибірі череп прибульця

Також спокою уфологам не дає і прийдешній «штурм» Зони-51 в Неваді.

Нагадаємо, потерпілі хочуть невідворотності покарання для винних.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Туреччина ніколи не визнає незаконну анексію Кримського півострова.


Також Знай.uа писав про те, що Олег Колодій став другим у стрибках з метрового трампліну.