Єгипет досі залишається колискою секретів. З огляду на розвиток науки, піраміди тримають таємниці під піском і не дають дослідникам розкрити всі секрети історії, згадує Vladtime.

Вчені заперечують існування інопланетян, але НЛО був застуканий у час вльоту в портал піраміди, і це факт. Очевидець встиг зняти корабель в формою піци. За словами экеспертов «літаючих тарілок», НЛО привіз запаси продуктів працівникам секретної бази. Спостереження показують, що систематичні появи кораблів прибульців може приховувати справжній сенс доставка продовольства інопланетянам. «Впевнено повідомляю, що інфраструктура життя прибульців ідентична нашій. Вони їздять в відрядження, харчуються певною їжею і живуть в незвичайних будинках. Враховуючи це, під пірамідами в Каїрі може ховатися справжня секретна лабораторії. Інопланетні вчені напевно працюють щодня для мети. Молюся, щоб це було не знищення людства», — говорить фахівець. НЛО пійманий у час вльоту в ворота піраміди, і тепер слід чекати Нібіру в Єгипті.

Вчений наполягає, що в підземелля пірамід знаходяться «громадяни Нібіру», то є ануннаки. Якщо згадати теорію про золотих копальнях Ернста Мулдашева, то мета перебування в надрах Землі ясна. Гості з Нібіру можуть добувати золото, як корисна копалина, а НЛО швидко відвозять вкрадені камені. Така схема пояснює появу прибульців саме в Єгипті колиски секретних гробниць, забитих золотом. Таким чином, НЛО пійманий у час вльоту в портал піраміди і тепер уфологи на чеку в очікуванні Нібіру.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, президенту України щодня розповідають про нові проблеми звичайних людей.


Як повідомляв раніше Знай.uа, анімаційні історії, які допоможуть знайти відповіді на всі питання.


Також Знай.uа писав про те, про секрети вічної молодості і краси від Ольги Цибульської.