Житель Києва зняв на відео дуже незвичайний НЛО: літаючий насекомоподобный апарат ніби розкреслював небо. Очевидець зауважив, що корабель переміщувався з однієї точки неба в іншу, зупиняючись не більше 10 секунд на кожному місці. Дії літаючого корабля були максимально точними і продуманими. Киянин так само сказав, що інопланетний апарат залишав після себе незвичайний слід: з'являлася яскрава пятисекундная спалах, яка потім без слідів зникала, розповіли Vladtime.

Даний відеоматеріал відразу ж зацікавив експертів, які детально вивчили його. Конспіролог Ярослав Сочка пояснив те, що відбувається: «На відеозапису точно видно інопланетний корабель, що належить раси цифалоподов. Це насекомоподобные прибульці, які хочуть встановити долання над людством. Київ став місцем тестування інопланетного зброї. Гуманоїди захищають місто космічним куполом, щоб вся сила удару зосередилася в певному місці. Прибульці будуть використовувати біологічну зброю, яка порушує сприйняття навколишнього світу. Мутанти-комахи вже пошкодили баланс: Києві на 60% збільшилася кількість дивних ДТП. Водії стверджують, що вони ніби втрачали контроль над своїм тілом, внаслідок чого автомобілі створювали аварійні ситуації. Такі аномалії почалися тиждень тому, саме в той період в небі вперше були помічені позаземні кораблі».

Невже Україна приречена і шансів на порятунок тепер немає? Експерти радять не піднімати паніку раніше часу. Можливо, нова влада зможуть розробити таємний план порятунку країни, а після «звинуватити» у всім природні явища. До дотепер адже уряд не визнавало контакт з позаземною цивілізацією.

Нагадаємо, начальник управління спецрозслідувань ГПУ звернувся до суду з вимогою скасувати наказ Луценко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа,і Надя Дорофєєва захопила новим образом і заговорила про дуже важливі речі.


Також Знай.uа писав про те, що МОН оприлюднили найбільш високооплачувані професії.