В Британії, в одній з лікарень робочий помітив як містичний силует потрапив в об'єктив камери спостереження. Про це повідомив працівник служби контролю систем безпеки Джон Маккріді на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік працює в компанії по установці систем безпеки. Коли його викликали у госпіталь в Белфасті перевірити "дивну поведінку датчиків і камер", він відразу і побачив незвичайне явище. Як каже чоловік, протягом довгих років роботи, раніше він не стикався з подібними випадками.

Працівники госпіталю перед цим скаржилися на те, що останнім часом ночами без обьяснимых причин спрацьовувала сигналізація і відкривалися двері, коли нікого не було. Коли Маккріді не знайшов несправності в системі, він вирішив перевірити записи камер відеоспостереження.

<iframe src='https://players.brightcove.net/2540076170001/GQVrcj28d_default/index.html?videoId=6060874640001' allowfullscreen frameborder=0></iframe>

На відеозаписі Джон помітив, що в одному з приміщень автоматичні двері відкриваються самі по собі, а в коридорі з'являється темний силует примари. Експерти підозрюють, що це може бути привид пацієнта, в лікарнях такі випадки можливі у зв'язку із загибеллю пацієнтів і навколишня обстановка затримує енергетику померлих людей.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Нагадаємо, Кошовий із Квартал 95 зізнався, хто замінить Зеленського.


Як повідомляв раніше Знай.uа, компанія прослуховувала розмови мільйонів користувачів.


Також Знай.uа писав про те, що Еліна Світоліна обіграла Белинду Бенчич.