Дослідник паранормальних явищ Стів Вессон на камеру зняв необьяснимое містичне явище, яке відбувалося вночі в музеї. Він залишав працюючу камеру на всю ніч, в одному з приміщень музею для своїх досліджень.

На наступний день після зйомки, експерт з полтергейстам на відео помітив як відбуваються дивні речі. Один з експонатів у Музеї примар в Ноттінгемі, який в Англії, рухався сам по собі. На кадрах відеозапису чітко видно, як ручка старовинного катафалка піднімається вгору і опускається, але при цьому близько з ним нікого немає.


"Я переглянув кадри з камери і не очікував цього побачити. Ручка піднімається в повітря з великою силою і падає назад. Це було дуже моторошно і в той же час дивно!" - поділився враженнями Вессон.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наголошується, що вчений і далі має намір проводити відео-спостереження за дивним об'єктом, він сподівається зафіксувати більш зрозумілі людині кадри, для розуміння що ж відбувається з катафалком насправді і як часто, чи це був поодинокий випадок.

Нагадаємо, літак ворога пролетів над головами українців.


Як повідомляв раніше Знай.uа, вартість будівництва Великої Кільцевої зросла втричі.


Також Знай.uа писав про те, що США розробляють найпотужнішу гіперзвукову ракету.