Вчені виявили в Біблії пророцтво, яке говорить про початок Третьої світової війни, яка може знищити третину всього людства на Землі.

Про це повідомляє Politeka.

Дослідники старого писання стверджують, що працювали з текстами, пророцтво про початок збройного конфлікту написані в Одкровенні Іоанна Богослова. Там зашифровано апокаліптичне послання про масштабну війну між США і Росією, яка отримає підтримку від Китаю.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Апокаліпсис почнеться через об’єднання східних царів, якими є Китай і Росія. Після цього вони підуть проти США, вважають тлумачі Біблії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Даний конфлікт призведе до загибелі значної частини населення планети.

До цього ми повідомляли, що відомий екстрасенс і рабин Леві Саадія Нахмані говорив про Третю світову, яка може початися через атаки КНДР на Сеул. Про це він заявив після того, як вивчив Біблію. До цього йому вдалося передбачити два військових протистояння.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Не Сирія, чи не Персія, що не Вавилон і не Каддафі. Сюди прибуде Північна Корея", – вважає рабин.

Його пророцтво виходить з того, що слово "пекло" на івриті, написане як "Сеул", зустрічається в 32-му розділі Повторення Закону, де розповідається про останню війну. Якщо дослівно, то ця частина Біблії говорить наступне:

"Вони роздратували Мене небога, суєтними своїми засмутили Мене; роздражню Я їх ненарод, нерозумним народом розгніваю їх бо вогонь запалав у гніві Своїм, аж до шеолу найглибшого (She’ol), і поїдає землю та її врожай, і спалив був підвалини гір".

Якщо Північна Корея прийме рішення атакувати Сеул, то це буде вісником майбутнього апокаліпсису, каже Нахмані.

Також дослідники побачили пророцтво у роботах Леонардо да Вінчі. Вчена , вивчаючи його роботи побачила там відповіді, які відрізняються від більшості сучасних. Вчена переконана, що вони означають кінець світу і він настане 21 березня 4006 року.

Нагадаємо, люта стихія мало не знищила Одесу.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, людство попереджають про наближення кінця. Смертоносна Нібру вже наблизилась до планети.

Також портал Знай.ua писав, що в мережі показали кадри Апокаліпсису в Одесі.