Весь світ сходить з розуму від раптово появившеся шибайголови Біллі Айліш. Дівчині всього 17 років, але вона вже встигла покоритьвсех своєї неординарностю і запальним творчістю. Очевидно, що їй приписують романи з різними знаменитостями, але в цей раз шанувальники жадають щоб Біллі замахнулася на місце першої леді України.

Біллі Айліш
Біллі Айліш

В соціальній мережі Instagram створили аккаунт, де поєднали серця новообраного людини і не менш талановитої і яскравою личноси, Володимира Зеленського і кумира мільйонів Біллі Айліш. Творці сторінки публікують різні фото і відео парочки. Так само, вони називають цей проект "найбільшим кросовером десятиліття".

Перша публікація на сторінці вже набарала майже 5 тисяч лайків. На фото зображений Володимир Зеленський, а ззаду його обіймає мальвіна Біллі.

"Це починаючий акаунт двох намистинок,кумири багатьох,в тому числі і наші особливо"

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

На фото відзначені офіційні акаунти головних дійових осіб.

Перша публікація в записі з'явилася 28 липня, але основну частку популярності він отримав, коли сторінку 13 серпня помітив користувач твіттера під ніком «гранаділла» і прикріпив до свого посту скріншоти запису з фотографією парочки.

Після цього в записі з'явилося ще два відео з різними фото Зеленського та Айліш разом.

Відзначимо, що в коментарях до публікацій багато українців украй негативно реагують на таку "творчість" і вважають це повною маячнею з боку творця.

Нагадаємо, в Україні можуть зникнути гривні: Зеленському підкинули ідею, "грошова реформа".

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.