З'явилася інформація, що партія президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" працює над створенням механізмів по боротьбі зі зловживаннями приватних підприємців для обмеження можливостей ухилення від сплати податків.

Про це стало відомо завдяки заяви нардепа від "Слуги народу" Данила Гетьманцева.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Податки в Україні
Податки в Україні

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"І президент, і партія "Слуга народу" підтримують спрощений режим. Більше того, ми брали на себе зобов'язання не змінювати його — не підвищувати ставки, і не скорочувати ліміти операцій для фізичних осіб-підприємців. Але проблема цього режиму в тому, що його, крім малих підприємців, використовує середній та великий бізнес", - сказав Гетманцев.

За його словами, юридичні особи перевищують ліміти 5 млн грн на рік, встановлені для ФОП.

"Зайдіть до будь-якого ресторану Києва, і вам на алкогольні напої принесуть чек від ОООили якою юрособи, а на їжу - від ФОП. Про що це говорить? Про масове ухилення від сплати податків з використанням ФОП", - додав він.

Народний депутат зазначив, що найближчим часом буде представлено рішення щодо зловживань ФОП у контексті ухилення від оподаткування.

Нагадаємо, в Україні можуть зникнути гривні: Зеленському підкинули ідею, "грошова реформа".

Як повідомляв Знай.uа новий податковий закон покарає українців: масові зловживання та ухилення.

Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.