Після того, як Володимир Зеленський став президентом, до нього прикувалася загальна увага. А вже після нищівної перемоги президентської партії "Слуга народу" і того поготів - прості українці, експерти та інші політики не упускають можливості покопатися в діях як самого Володимира Олександровича, так і партії "Слуга народу".

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Не став винятком і депутат Борислав Береза, що на дострокових парламентських виборах зайняв 3 місце в своєму окрузі на Троєщині. Він вже побачив в діях партії і президента суттєві помилки, які сильно нагадують "граблі" Порошенка і Ради VIII скликання.

Борислав Береза
Борислав Береза

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На своїй сторінці в соціальній мережі Factbook він розібрав на запчастини головну помилку влади.

"Однією із найбільш великих стартових помилок ВР 8-го скликання було те, що впиваючись владою, коаліція підім'яла під себе всі комітети, замість того, щоб віддати контролюючі комітети опозиції. Комітет з протидії корупції, комітет по свободі слова і регламентний комітет ніхто опозиції і не віддав. Хоча, з точки зору демократії, було б правильно вчинити інакше. Я тоді пояснював, що це порушує принципи демократії, але представники БПП і НФ розповідали мені, що все ок і вони знають, як краще і вони прийшли надовго. Чим це закінчилося для них всі знають. А адже я ще тоді попереджав, що їм доведеться опинитися в опозиції і цей бумеранг до них повернеться. Монокоалиция 9-го скликання вирішила піти по стопах попередників. Результат заздалегідь передбачуваний. На жаль." - уклав Береза.

В коментарях українці поспішили висловити свою думку на цей рахунок:

"Так тоді ж опозиція була оппа. Як можна було їм віддавати щось, народ б не зрозумів", "Не треба нічого віддавати, як милостиню. Треба просто було прийняти закон про опозицію, в якому встановити председательскую квоту для неї.", "Ви праві, однозначно! Є одне питання. Комітет зі свободи слова віддати Медведчуку? Чи Порошенка?", "Забули поділитися владою з брехуном і негідником. Ай яй яй.", "З якого переляку вони повинні були робити? Якщо вирішили взяти на себе моно відповідальність, вихід один - моно відповідальність."

Нагадаємо, діджітал-стратег Зеленського розповів всю правду про державу в смартфоні

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розказали про першочергові закони

Також Знай.ua писав, Зеленський приготував сюрприз Антикорупційному суду, законопроект вже готовий