Американський актор Денні Трехо вперше приїде в Україну.

найвідоміший "поганий хлопець" Голлівуду, який здобув славу завдяки ролі антигероя у фільмах і серіалах "Від заходу до світанку", "Відчайдушний", "Мачете", "Протистояння", "Діти шпигунів", "Інферно", "Хижаки", "Секретні матеріали" та багатьох інших стане зірковим гостем Comic Con Ukraine 2019.

Також Трехо озвучив Венома в мультфільмі "Фінеас і Ферб: Місія Марвел". Ви точно чули голос актора в анімаційних мультфільмах і серіалах "Книга Життя", "Американський папаша", "Рик і Морті", "Цар гори".

Денні навіть став одним з головних персонажів додаткової картки зомбі-режиму в комп'ютерній грі Call of Duty: Black Ops! Крім цього, він з'являвся в іграх Def Jam: Fight for NY, Fallout: New Vegas, Grand Theft Auto: Vice City, Guns of Boom та інших.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Денні Трехо зустрінеться з українськими шанувальниками 21 і 22 вересня.

Нагадаємо, Путіна ледь не підірвали.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Лунін показав, як готується до дебюту в Вальядоліді.


Також Знай.uа писав про те, що у Києві фургон з хлібом розчавив жінку, мокрого місця не залишилося.