Українська артистка оригінального жанру, співачка Баба Доцька представила ролик-пародія на пісню блогера Jerry Heil.


в Цей раз гуцулка зняла відео на пісню «Натверкай».

Разом з артистками театру танцю «Ерідан» Баба Доцька вперше затанцювала серед поля і заспівала про тяжку долю всіх тих, хто живе в місті.

- Ми зберегли суть пісні, але виконали її по-новому: з гуцульським колоритом, а текст пародійної пісні скомпонований з декількох коломийок, - розповіла виконавиця. За псевдонімом "Баба Доцька" ховається журналістка з Коломиї Марина Максимов, яка наділила сценічний образ рисами своєї рідної бабусі. Відео зняли всього за 2,5 години в Печенижской ВІДГ.

Нагадаємо, що раніше Доцька закликала думати, що ми залишимо дітям. Якщо наше покоління може врятувати планету, то у них, на її думку, такого шансу не буде.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Азаров розкритикував заяву політика з приводу пенсій.


Як повідомляв раніше Знай.uа, на засідання Одеської облради хочуть переобрати голову, а тим часом під стінами пікетують активісти.


Також Знай.uа писав про те, що Одесит впав під трамвай, "зажував і тягнув".