Фахівці NASA заявляють, що кілька днів тому найбільша планета Сонячної системи зіткнулася з гігантським космічним тілом, яке втричі більше за Землю. В Юпітер вдарилася інша планета, і газовий гігант засмоктав її без залишку.

Уфологи провели власне розслідування і переконані, що цією планетою була загадкова планета смерті Нібіру.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нібіру
Нібіру

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Справа в тому, що прибульці з Нібіру давно славляться ненажерливістю газових гігантів. До речі, астрономи NASA говорять, що за останні 4,6 мільярда років Юпітер, Сатурн і Уран сумарно могли поглинути до 7 планет з моменту формування Сонячної системи. Ну і ніщо не заважає їм "жерти" планети зараз.

Уфологи припустили, що прибульці з Нібіру планували посилити гравітацію Юпітера, щоб він притягнув жадану Землю до початку параду планет улітку 2020 року, але щось пішло не так, і Юпітер "зжер" Нібіру.

Нагадаємо, гуманоїди з Нібіру провели пекельний експеримент в Криму.

Як повідомляв Знай.uа прокляття Нібіру починає збуватися: життя обірветься в одну мить, у людства був останній шанс.

Знай.uа писав, носила прибульця в утробі: Нібіру вперше відправила свою дитину на Землю.