Еротичний гороскоп ОВЕН

В цей день Овнам сподобаються люди, вкриті м'якою і пухнастою шерстю, особливо на грудях та спині. Ви отримаєте справжнє задоволення, просто гладячи другу половинку за волоссям.

Еротичний гороскоп ТЕЛЕЦЬ

Тельців 19 серпня через хороші манери можуть неправильно зрозуміти. Ті, кого ви просто збиралися підтримати, вважатимуть, що стали об'єктом вашої еротичної уваги.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп БЛИЗНЮКИ

В цей день будь-які спроби розгойдати себе на активні сексуальні ігри виявляться марною тратою сил. У вашого партнера це теж не вийде. Від бурхливого сексу краще відмовитися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп РАК

У понеділок вся любов у вас буде з музикою. Можете підготувати відповідний настрою супровід. Можете попросити коханого підспівати під час процесу.

Еротичний гороскоп ЛЕВ

19 серпня ніяких особливих подвигів у ліжку Водоліям чекати не доводиться – зате в інших сферах вони точно заявлять про себе. День буде вдалим для побачення.

Еротичний гороскоп ДІВА

Діви не відмовляться від сексуальних услад, при цьому вони з задоволенням випробовують нові сексуальні позиції або іграшки для дорослих. Ніжна близькість пройде «на ура».

Еротичний гороскоп ТЕРЕЗИ

В цей день Терезів спантеличить начальство – можливо, ви захочете взяти відпочинок за свій рахунок, щоб насолодитися обіймами коханої людини, а бос не відпустить вас. Тільки не засмучуйтеся.

Еротичний гороскоп СКОРПІОН

У понеділок ваші ласки будуть сприйматися партнером як ваше бажання домогтися чого-небудь від нього. Вам доведеться доводити, що ваші дії безкорисливі.

Еротичний гороскоп СТРІЛЕЦЬ

Не найкращий день для того, щоб заводити роман на стороні. На всі грайливі пропозиції випити кави краще відповідати відмовою. Інакше проблем з постійним партнером не уникнути.

Еротичний гороскоп КОЗЕРІГ

В цей день рівень гормонів у крові Козерогів буде зашкалювати. Зірки рекомендують не поспішати з вилиттям свого вогню на перший-ліпший об'єкт. Побережіть свою пристрасть.

Еротичний гороскоп ВОДОЛІЙ

У понеділок всередині вас прокинеться Отелло, вируючі ревнощі можуть вилитися назовні. По дорозі на любовне ліжко прихопіть з собою батіг, щоб заспокоїтися.

Еротичний гороскоп РИБИ

В цей день виконання еротичних бажань буде для вас буденністю. Ви перестанете дивуватися, коли партнер буде ловити на льоту всі ваші прохання.