Анекдоти здатні принести заряд хорошого настрою навіть в спекотний і виснажливий робочий день. Анекдоти від Знай.uа розсмішать вас і всіх ваших рідних.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

✱ ✱ ✱

У ресторані.

- Ви долари приймаєте?

- Так.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

- А кредитні картки приймаєте?

- Приймаємо.

- А пляшки?

✱ ✱ ✱

Це зовні я малопривабливий літній товстий мужик з пом'ятим обличчям, а от всередині у мене все набагато краще: 300 грамів "Хеннессі", баличок, 100 грамів ікри, елітний французький сир копчений палтус, італійські преміальні оливки і цукровий діабет у легкій формі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

✱ ✱ ✱

Скоротивши сотні римських і грецьких богів до одного християнського, людство провело неперевершену досі ефективності реформу щодо скорочення адміністративного апарату.

✱ ✱ ✱

Оголошення у соцмережах:

"Купила кошеня, вісло-ухого шотландця. Дуже миленький, але виявилося, що у чоловіка алергія на котячу шерсть. Може, хто візьме у добрі руки? Дуже не хочеться викидати на вулицю або топити. Очі карі, брюнет, зріст метр вісімдесят, працює автомеханіком".