Анекдоти здатні принести заряд хорошого настрою навіть в спекотний і виснажливий робочий день. Анекдоти від Знай.uа розсмішать вас і всіх ваших рідних.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

✱ ✱ ✱

Все, що треба знати про глобалізацію: "Вірменський ресторан одеської кухні "Маленька Італія".

✱ ✱ ✱

Гірше за перегляд фільму з людиною, яка його вже бачила, - перегляд фільму з людиною, який читав книгу, за якою знятий цей фільм.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

✱ ✱ ✱

Смужки на матраці завжди розташована вздовж і ніколи - поперек. Для зручності орієнтування клопів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

✱ ✱ ✱

Песиміст бачить тільки нескінченний тунель. Оптиміст бачить світло в кінці тунелю. Реаліст бачить тунель, світло і поїзд, що йде назустріч.

І тільки машиніст поїзда бачить трьох ідіотів, що сидять на рейках!

✱ ✱ ✱

Усвідомлення того, що ти не даремно вчився в автошколі, приходить тоді, коли в магазині поступаєшся дорогою візку, який котиться праворуч.

✱ ✱ ✱

Що робили наші батьки, щоб убити нудьгу, до того, як винайшли інтернет?

Я опитав усіх 26 своїх сестер і братів - з них теж ніхто не знає...

✱ ✱ ✱

В Одесі:

- Послухай, Ізя, ти уже доросла самостійна людина! Тобі 30 років. За тебе вже таки давно все має вирішувати твоя дружина, а не мама!