Гороскоп на 23 серпня Овен

Сьогодні про ваші вчинки дізнаються всі. Постарайтеся не накоїти нічого страшного, тому що приховати вам це не вдасться.

Гороскоп на 23 серпня Телець

Якщо ви не впевнені, як правильно витратити гроші, то знайдеться той, хто вам підкаже. Слухайте тільки близьких друзів. Якщо толку не буде, хоч повеселитеся.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 23 серпня Близнюки

Те, що ви можете порахувати проблемою, насправді нею не є. Це лише тимчасові труднощі і вам навіть сподобається їх долати.

Гороскоп на 23 серпня Рак

Якщо ви щось побачили першими, то це ще не виправдовує ваші домагання. Тим більше, що бажане може мати свою думку з цього питання.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гороскоп на серпень

Гороскоп на 23 серпня Лев

Сьогодні удача буде на вашому боці. День буде дуже навіть непоганим. Тільки ви самі можете собі його зіпсувати при бажанні.

Гороскоп на 23 серпня Діва

Сьогодні у вас прокинеться ораторський дар. Ви будете здатні переконати кого завгодно в чому побажаєте. Можете підробити комівояжером.

Гороскоп на 23 серпня Терези

Цей день створений для відпочинку, це найкращий подарунок, який ви можете зробити своєму мозку. Але відпочинок може бути активним й інтелектуальним.

Гороскоп на 23 серпня Скорпіон

Іноді можна досягти абсолютно всього, не докладаючи ніяких зусиль. Сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Але звикати до таких ситуацій не варто.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гороскоп на 23 серпня Стрілець

Весь день вам будуть дуже сильно дошкуляти. Щоб отримати хоча б хвилинку спокою вам доведеться дуже сильно постаратися і може навіть побути грубими.

Гороскоп на 23 серпня Козеріг

Чим сильніше вам не подобається якесь заняття, тим швидше ви з ним впораєтеся. Скористайтеся моментом і зробіть всі неприємні справи, а вони вже піднакопичились.

Гороскоп на 23 серпня Водолій

Сьогодні ви можете ні з того ні з сього втратити зв'язок з реальністю. Так що завтра можете взагалі не пригадати, що робили сьогодні.

Гороскоп на 23 серпня Риби

Сьогодні мета оправдовує засоби. Вам багато проститься, якщо ви досягнете результату, але треба поспішити.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.