Стали відомі деталі "особливої схеми" по обміну Кирила Вишинського - це його можливий обмін на Олега Сенцова. Саме цей "фінт" повинен стати жирною крапкою у великому обмін полоненими між Україною і Росією.

Цю інформацію повідомляє Klymenko Time.

У повідомленні говориться, що таку мету ставить перед собою українська сторона. Варто зазначити, що для Росії такий варіант розвитку подій теж здається прийнятним.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

Чудова новина!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Для ВП це "два в одному" - дуже зручний варіант вирішення і проблеми Вишинського, і проблеми Сенцова. З подвійною, знову ж таки, вигодою. Зараз йдуть попередні обговорення нюансів. За фактом для Росії цей варіант теж прийнятний. Сенцов - це маркер. Питання його майбутнього піднімається на рівні міжнародних переговорів". пише портал

Кирило Вишинський
Кирило Вишинський

Варто зазначити, що звільнення Олега Сенцова стало б козирем у обговоренні перспектив відродження G8.

Нагадаємо, що обмін утримуваних осіб між Україною і Росією призначений на 28-29 серпня. Росія і Україна близькі до завершення процесу обміну утримуваних громадян на території обох країн.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії в G8.

Також Знай.uа писав про те, у Меркель вирішили напряму говорити з Путіним, Зеленський почекає.