23 серпня Україна відзначає День державного прапора. Це свято стало офіційним у 2004 році за указом на той момент президента України Леоніда Кучми.

Уже за традицією в цей день українці вішають національний прапор вдома і на роботі. Ми зібрали кращі поетичні та прозові поздоровлення для рідних, друзів і колег з Днем прапора:

Державний прапор України – Це стяг із двох подовжніх смуг. Він символ вільної людини, У ньому український дух! У синім – небо Батьківщини, Його безкрайність і блакить, І вище нього, Україно, Хай пісня нації летить! У жовтім кольорі – колосся, Багатство нашої землі. Щоб у достатку всім жилося, І в люднім місті, і в селі. Нехай він нас завжди єднає, Його із гордістю несуть. А світ, побачивши, впізнає: Під стягом Українці йдуть!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 27 років незалежної України. Дозвольте привітати вас з таким гарним святом і побажати кожній родині нашої незалежної України щастя, здоров’я і віри в краще майбутнє нашої держави.

Вітаю з Днем Державного прапора України. Бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай прапор України гордо в’ється та наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

Нагадаємо, раніше День незалежності України 2019: найкращі поздоровлення у віршах.

Також Знай.uа писав про День незалежності України 2019: коли буде і повна афіша заходів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського приготували українцям неймовірний сюрприз, міняємо плани.