В турецькій столиці Анкарі вирішили оригінально відзначити День незалежності України 2019 – підсвітивши кольорами українського прапора один з головних символів міста.

Цю інформацію повідомляє "Укрінформ", посилаючись на посольство України в Туреччині.

"Ввечері 24 серпня з нагоди Дня Незалежності України, вежа Атакюле буде підсвічена жовтим і синім – кольорами Державного прапора України". йдеться в повідомленні

Вежа Атакюле

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Український союз в Анкарі на своїй сторінці в Facebook уточнив, що святкова ілюмінація працюватиме з 19:30 до 01:00.

"Запрошуємо всіх бажаючих помилуватися цим захоплюючим дійством і в українському колі друзів відсвяткувати 28-річчя Незалежності України". повідомили в союзі

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео і розлютив українців до чортиків: "Нормально великому їздить"

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, легендарний Скорик, 5 оркестрів і ONUKA відомо подробиці підготовки Ходи Гідності до Дня Незалежності.