Сексологи стверджують, що більшість людей так чи інакше у своєму особистому житті здійснюють ряд типових помилок. І при цьому навіть не підозрюють про це.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

1 – представляти себе героєм або героїнею фільму

Однією з найпопулярніших фантазій є "50 відтінків сірого". Однак реальний інтим відрізняється від кіношного і набагато прозаїчніше. Потрібно пам'ятати про те, що реальний секс може бути дуже простим, але тим не менш чудовим завдяки емоційному зв'язку партнерів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

2 – ви не зірка порнофільму

Варто пам'ятати, що красиві пози і кадри з еротичних фільмів здебільшого робляться не для задоволення акторів, а ефектною сцени. Крім того, подвиги зірок дорослого кіно можуть відправити вас в лікарню.

Використовуйте свою уяву і прислухайтеся до себе — це найкращі способи розширити свої сексуальні горизонти.

3 – ви знімаєте шкарпетки

Звучить дивно, але недавнє дослідження голландських вчених з університету Гронінгена показало, що шкарпетки під час сексу серйозно підвищують шанси на оргазм у жінок.

Багатьом жінкам для досягнення оргазму потрібно повністю розслабитися. А часом це складно зробити, якщо мерзнуть ноги, пояснює Фран Уолфіш, одна з авторів дослідження.

4 – мовчання під час інтиму

Комунікація між партнерами може вивести секс на новий рівень, стверджує сексолог Вайсс. Важливо говорити партнеру ніжності і дивитися в очі, саме це допоможе перевести звичайний секс в заняття любов'ю.

Нагадаємо, відомий гінеколог розповів, небезпечний чи випадковий інтим.

Як повідомляв Знай. ua, теннисисток-лесбіянок спіймали під час інтимного моменту.

Також Знай. ua писав, що 5 порад, як будувати міцні і гармонійні відносини.