Прем'єра продовження серіалу "У всі тяжкі" відбудеться в жовтні

Раніше ми писали про те, що в Україні представилиофіційний тізер і постер фільму "Черкаси", заснованого на реальних подіях. А тепер поспішаємо повідомити тобі про продовження надуспішного серіалу "У всі тяжкі".

До речі, сервіс Netflix випустив перший тізер до "El Camino: A Breaking Bad Movie". Це повнометражний фільм – продовження серіалу "У всі тяжкі" Назва фільму, по всій видимості, є відсиланням до Chevrolet El Camino – автомобілю, на якому один з головних героїв Джессі Пинкман сховався в останній серії серіалу..

The New York Times пише, що сценаристом і режисером нового фільму став Вінс Гілліган творець серіалу. Роль Джессі Пинкмана виконає Аарон Пол, який грав цього персонажа в серіалі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

тизері показаний допит одного Джессі Худого Піта, який відмовляється розкрити місцезнаходження Пинкмана.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва згадала зйомки в Playboy і зірвала з себе одяг.


Як повідомляв раніше Знай.uа, зупинилося серце зірки серіалу "Слідство ведуть знавці".


Також Знай.uа писав про те, що життя Насті Заворотнюк з "Моєї прекрасної няні" в небезпеці.