Зірки славляться своїм бажанням перетворитися і виглядати краще. В цьому вони дуже часто вдаються до пластичних операцій. Хто з них зважився на кардинальні зміни і як вони стали виглядати після цього, розповімо в нашому матеріалі.

Про це пишуть ЗМІ.

Меган Фокс

Актриса стала відома завдяки ролі у фільмі «Трансформери». Вона ніколи не соромилася говорити про те, що їй довелося вдатися до пластичних операцій заради краси та успіху в Голлівуді. Зірка говорила, що зі своєю зовнішністю ніколи не зможе виділитися на тлі інших. Тому вона вирішила витратитися на пластичного хірурга, який перетворив її в одну з найсексуальніших дівчат планети.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кайлі Дженнер

Б'юті-процедури ця зірка виконує регулярно. Мабуть, на фотографії стає відразу ясно, що вона затята прихильниця пластичних операцій. Кайлі робила пластику, збільшувала губи. Зміни вже видно неозброєним поглядом.

Кендалл Дженнер

В сім'ї Кардашян, схоже, люблять пластичні операції. Кендалл ретельно спростовує будь-яке хірургічне втручання, хоча різка зміна в зовнішності зірки видно відразу. Але вона стверджує, що причиною таких змін стали не більше ніж косметологічні процедури.

Хлої Кардашян

Про своїх змінах Хлоя Кардашян теж воліє не говорити. Вона заперечує свою причетність до того, що лягала на стіл пластичного хірурга, хоча зміни наявності. Вона дуже швидко змогла схуднути, має чіткі риси обличчя. Сама зірка запевняє, що справа в правильному харчуванні, спорті і контуринге. Однак не помітити, що як мінімум у неї виправлена форма носа, може тільки сліпий.

Памела Андерсон

Повний комплект виконала зірка Голлівуду, коли зважилася на пластичну операцію. Заперечувати це практично безглуздо. На старому знімку дізнатися Памелу Андерсон практично неможливо.

Рене Зеллвегер

Один з найбільш обговорюваних прикладів того, як зірка могла так змінитися через пластичної операції. Зловживання таким методом змінило дівчину до невпізнання. При цьому сама зірка регулярно заперечує пластику, пояснюючи це кардинальним схудненням.

Нагадаємо,внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Олена Зеленська посоревновалась з дружиною Макрона: оцініть образи перших леді України і Франції.


Також Знай.uа писав про те, що українська Кардашьян облягла силіконову красу вульгарним леопардом.