Уфологи попередили про чергову загрозу людству, яка виходить від смертоносної планети Нібіру. Вони переконані, що на території Кримського півострова висадилися хмари комарів, які атакують людей вірусами смертельних захворювань.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідно до даної теорії, прибульці з планети-вбивці вирішили змінити тактику, і зараз, ретельно вивчивши організм людини, вони хочуть завдати смертельного удару зсередини.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, комарі здатні переносити безліч небезпечних для людини захворювань. Саме цією особливістю і вирішили скористатися прибульці.

Крім того, конспірологи підкреслили, що поява смертоносних комах в окупованому Криму стало раптовою подією.

Між тим комарі-вбивці з'явилися в Криму раптово. Крім того, у них є характерна риса – чорно-білі смужки на черевці і лапках.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру скоро натиснуть на "курок".

Як повідомляв Знай. ua, людство скоро задихнеться в прямому сенсі слова.

Також Знай. ua писав, що унікальний дитина прийшов на Землю зі страшним попередженням, врятуватися не вдасться.