Колишній голова "Соціалістичної партії України", нардеп від партії "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Ківа відкрито заявив, що збирається боротися проти України і українського народу. Відповідне відео було опубліковано на сторінці Facebook Рагу.лі.

"Ми будемо боротися за вас, ми будемо відстоювати інтереси. Для цього ми прийшли в політику, для цього ми отримали вашу довіру. Ваша довіра для боротьби проти України і проти українського народу!" — заявив Ківа.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Ківа, який зробив таке щиросердне зізнання, незабаром дійсно отримає можливість боротися проти українського народу, ставши депутатом Верховної Ради.

Вони будуть боротися

От немає в Україні людини, що ріже щиру правду в очі краще за Іллю Киву. PS. І по ходу його не слухають навіть випускаючі на каналі, тому що це не лише пішло в ефір (ну може він прямий був, шо вже там), але й залишилося там на віки вічні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще
Geplaatst door Рагу.лі op Dinsdag 27 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"От немає в Україні людини, яка ріже правду в очі краще за Іллю Ківу. І по ходу його не слухають навіть випускачі на каналі, тому що це не тільки пішло в ефір (ну, може, він був прямий, шо вже там), але і залишилося там на віки вічні", — сказано у підписі до відеозапису.

Нагадаємо, кого Зеленський посадив в Кабмін, і хто очолить комітети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.

Також Знай.uа писав про те, соратників Порошенка зібрали в одному місці, українці розлючені.